Stakla & Folije

Prikaz 1–21 od 382 rezultata

  |  Stakla & Folije za vaš mobilni uređaj

Stakla & Folije za Vaš mobilni uređaj Vam ne štede samo nepotrebne troškove već i vreme i živce.

Staklo ili Folija?

Mi bi Vam uvek prvo predložili zaštitno staklo. Međutim, postoje situacije kada je dovoljno da imate samo foliju. Na primer, ukoliko posedujete futrolu na preklop, onda Vam je i folija dovoljna. U drugim situacijama kada, na primer, imate masku od plastike ili silikona, staklo je pravo rešenje za Vas. U većini slučajeva pri nezgodnim padovima telefona doći će do pucanja zaštitnog stakla koje tako apsorbuje udarac i štiti sam ekran od oštećenja ili pucanja. Upotrebom stakla na ovaj način ćete uštedeti na skupim popravkama ekrana telefona.

Koje Staklo je najbolje?

Svako staklo, da li obično, 2.5D, 3D, 5D, 11D ispunjava istu svrhu. Ono dodatno štiti ekran Vašeg mobilnog telefona od neželjenih havarija, oštečenja i ogrebotina. Jedino što se kod svih vrsta stakala razlikuje jeste kvalitet, nivo otpornosti i plasiranje na ekranu. Dok obično staklo za telefon samo ispunjava svoju primarnu svrhu, ostala navedena zaštitna stakla imaju dodatni estetski faktor. Naime, ona pokrivaju ekran telefona od ivice do ivice. Na taj način se zaštitno staklo stapa sa ekranom Vašeg mobilnog uređaja.

Staklo koje se lepi UV lepkom

Od kada su se pojavili telefoni zakrivljenih ekrana od tada postoji i nova tehnologija u zaštiti Vašeg telefona. Samim tim što su ivice ekrana telefona zakrivljene, ispostavilo se da je obično staklo takvo da taj zakrivljeni deo ekrana nije moguće da obuhvati. U medjuvremenu pojavile su se različite vrste zakrivljenih stakala. Među njima se izdvaja zakrivljeno staklo koje se lepi UV lepkom i obuhvata i štiti i ivice ekrana. Leže perfektno na telefon i stapa se mobilnim uređajem.

Zaštitne folije za mobilni telefon

Zaštitne folije za Vaš mobilni uređaj su takođe solucija u zaštiti ekrana. Mana folije je ta što pri padovima na tvrde površine ne postoji garancija da će ona zaštiti ekran Vašeg telefona od pucanja. Razlog je to što su folije uglavnom dosta tanje od stakala. One mogu zaštiti ekran telefona od ogrebotina, pre svega, kao i od pucanja, ali u situacijama nekih blažih padova uređaja. Ukoliko posedujete futrolu na preklop, onda ne morate da brinete, Vaš mobilni uređaj će biti dovoljno zaštićen ako koristite samo foliju.

Mi garantujemo Stakla & Folije vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cenama. Ukoliko svratite do naše radnje, lepimo stakla i folije gratis uz kupljeni proizvod.