Stakla & Folije

  |  Stakla & Folije za vaš mobilni uređaj

Stakla & Folije za vaš mobilni uređaj, vam ne štede samo nepotrebne troškove, već vreme i živce.

Staklo ili Folija?

Mi bi vam uvek prvo predložili staklo. Ali ne uvek. Ukoliko posedujete futrolu na preklop, onda vam je i folija dovoljna. Ukoliko posedujete masku od plastike ili silikona, onda je staklo pravo rešenje za vas. Jer u većini slučajeva pri nezgodnim padovima će uvek pre zaštitno staklo pući. Jer absorbuje udarac. I u uvom slučaju ste uštedeli skupocene popravke ekrana.

Koje Staklo je pravo staklo?

Svako staklo, da li obično, 2.5D, 3D, 5D, 11D ispunjavala istu svrhu. Štiti dodatno ekran vašeg mobilnog telefona od neželjenih havarija, oštečenja i ogrebotina. Jedino što se kod svih stakala razlikuje je kvalitet otpornosti i plasiranje na ekranu. Dok obično staklo za telefon ispunjava svoju svrhu, ostala stakla često idu od ivice do ivice. Što je dodatni estetski faktor. Tako da se zaštitno staklo stapa sa vašem mobilnim uređajem.

Staklo koje se lepi UV lepkom

Od kada su se pojavili telefoni zakrivljenih ekrana, od tada ima nova tehnoligija u zaštiti vašeg telefona. Samim tim što su ivice telefona oborena, obični staklo taj deo ne bi obuhvatio. Naprosto bi se zbog ugla zakrivljenosti odlepljivalo. Zato postoji staklo koje se lepi UV lepkom i obuhvata i ivicu. Leže perfektno na telefon i stapa se mobilnim uređajem.

Zaštitne folije za mobilni telefon

Zaštitne folije za vaš mobilni uređaj su takođe solucija, u zaštiti vašeg ekrana. Samo što pri padovima na tvrde površine nema garancije da ekran ipak ne pukne. Pošto su folije uglavnom dosta tanje od stakla. Od ogrebotina ili pri manjim padovima će svakako poslužiti. Ukoliko posedujete futrolu na preklop, onda ne morate da brinete. Vaš mobilni uređaj je zaštićen.

Mi garantujemo Stakla & Folije vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cenama. Ukoliko svratitet do naše radnje. Lepimo stakla i folije gratis uz kupljeni proizvod.

Nismo pronašli proizvode koji se podudaraju sa vašom pretragom-