Xiaomi Redmi 9T

Prikaz 1–21 od 34 rezultata

  |  Xiaomi Redmi 9T maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Xiaomi Redmi 9T je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u januaru 2021. godine. Predstavlja mobilni telefon izuzetno dobrih karakteristika koje su u skladu sa njegovom veoma pristupačnom cenom.

Xiaomi Redmi 9T karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Redmi 9T koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u tri verzije RAM i interne memorije: 4GB RAM 64GB, 4GB RAM 128GB i 6GB RAM 128GB.

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 6000mAh kapaciteta što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije telefona koristi se punjač snage 18W uz Type C kabl.

Ekran i kamera:

Ekran je 6.53 inča rezolucije 2340×1080px uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 48Mpx, dok je selfi kamera 8Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Xiaomi Redmi 9T

Ovaj telefon unutar i spolja zaslužuje pohvale i sjajnih je karakteristika u skladu sa cenom po kojoj ga možete nabaviti. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Redmi 9T, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Xiaomi mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.