Xiaomi Redmi 9C

Prikaz 1–21 od 70 rezultata

  |  Xiaomi Redmi 9C maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Xiaomi Redmi 9C je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u junu 2020. godine. Predstavlja mobilni telefon veoma dobrih karakteristika koje su u skladu sa njegovom veoma pristupačnom cenom.

Xiaomi Redmi 9C karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Redmi 9C koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u dve verzije RAM i interne memorije: 2GB RAM 32GB i 3GB RAM 64GB.

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 5000mAh kapaciteta što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije telefona koristi se punjač snage 10W uz microUSB kabl.

Ekran i kamera:

Ekran je 6.53 inča rezolucije 1600×720px uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 13Mpx, dok je selfi kamera 5Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Xiaomi Redmi 9C

Ovaj telefon unutar i spolja zaslužuje pohvale i veoma dobrih je karakteristika u skladu sa cenom po kojoj ga možete nabaviti. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Redmi 9C, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Xiaomi mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.