Xiaomi Redmi 9A

Prikaz 1–21 od 30 rezultata

  | Xiaomi Redmi 9A maske, futrole i zaštitna stakla

Xiaomi Redmi 9A je mobilni uređaj koji se pojavio na našem tržištu u julu 2020. godine. Predstavlja mobilni telefon odličnih karakteristika koje su u skladu sa njegovom veoma povoljnom cenom.

Xiaomi Redmi 9A karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Redmi 9A koristi Android 10 operativni sistem. Iako je RAM memorija telefona na prvi pogled skromnih 2GB, telefon se u radu ponaša kao da se radi o uređaju sa većom RAM memorijom. Interna memorija uređaja iznosi 32GB.

Baterija:

Baterija telefona je fenomenalnih 5000mAh kapaciteta što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije telefona koristi se punjač snage 10W uz microUSB kabl.

Ekran i kamera:

Ekran je 6.53 inča rezolucije 1600×720px uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 13Mpx, dok je selfi kamera 5Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Xiaomi Redmi 9A

Ovaj telefon unutar i spolja zaslužuje pohvale u skladu sa cenom po kojoj ga možete nabaviti. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Redmi 9A, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš Redmi 9A zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Xiaomi mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste pronašli željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da nabavimo, posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.