Xiaomi Redmi 9

Prikaz 1–21 od 34 rezultata

  | Xiaomi Redmi 9 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Xiaomi Redmi 9 je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u junu 2020. godine. Predstavlja mobilni telefon odličnih karakteristika koje su u skladu sa njegovom veoma pristupačnom cenom.

Xiaomi Redmi 9 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Redmi 9 koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u tri verzije RAM i interne memorije. Korisnici mogu odabrati neku od ove tri opcije memorije: 32GB 3GB RAM, 64GB 4GB RAM ili 128GB 6GB RAM.

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 5020mAh kapaciteta što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije telefona koristi se punjač snage 18W uz Type C kabl. Redmi 9 poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Ekran je 6.53 inča rezolucije 2340×1080px uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 13Mpx, dok je selfi kamera 8Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Xiaomi Redmi 9

Ovaj telefon unutar i spolja zaslužuje pohvale i odličnih je karakteristika u skladu sa cenom po kojoj ga možete nabaviti. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Redmi 9, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš Redmi 9 zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Xiaomi mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste pronašli željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da nabavimo, posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.