Xiaomi Redmi 8

Prikazani svi od ukupno 18 rezultata

  |  Xiaomi Redmi 8 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Xiaomi Redmi 8 je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u oktobru 2019. godine. Predstavlja mobilni telefon zadovoljavajućih karakteristika koje su u skladu sa njegovom veoma povoljnom cenom. Ovaj telefon spada u niži cenovni rang Xiaomi mobilnih telefona.

Xiaomi Redmi 8 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Redmi 8 koristi Android 9.0 Pie operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u dve verzije RAM i interne memorije. Korisnici mogu odabrati neku od ove dve opcije memorije: 3GB RAM 32GB ili 4GB RAM 64GB.

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 5000mAh kapaciteta što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije telefona koristi se punjač snage 18W uz Type C kabl. Redmi 8 poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Ekran je 6.22 inča rezolucije 1520×720px uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 12Mpx, dok je selfi kamera 8Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Xiaomi Redmi 8

Ovaj telefon unutar i spolja zaslužuje sve pohvale i dobrih je karakteristika u skladu sa cenom po kojoj ga možete nabaviti. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Redmi 8, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš uređaj zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Xiaomi mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.