Xiaomi Redmi Note 9T

Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

  |  Xiaomi Redmi Note 9T maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Xiaomi Redmi Note 9T je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u januaru 2020. godine. Predstavlja mobilni telefon izuzetno dobrih karakteristika Redmi Note serije.

Xiaomi Redmi Note 9T karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Redmi Note 9T koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u dve verzije RAM i interne memorije: 4GB RAM 64GB i 4GB RAM 128GB.

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 5000mAh kapaciteta što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije telefona koristi se punjač snage 18W uz Type C kabl. Ovaj uređaj poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Ekran je 6.53 inča rezolucije 2340×1080px uz IPS (LCD) matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 48Mpx, dok je selfi kamera 13Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Redmi Note 9T

Ovaj telefon je sjajnih karakteristika i zaslužuje sve pohvale ako uzmemo u obzir njegovu pristupačnu cenu. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Redmi Note 9T, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš uređaj zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Xiaomi mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.