Xiaomi Redmi Note 9S

Prikazani svi od ukupno 20 rezultata

  |  Xiaomi Redmi Note 9S maske, futrole i zaštitna stakla

Xiaomi Redmi Note 9S je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u martu 2020. godine. Predstavlja mobilni telefon veoma dobrih karakteristika Redmi Note serije.

Xiaomi Redmi Note 9S karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Redmi Note 9S koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u dve verzije RAM i interne memorije: 4GB RAM 64GB i 6GB RAM 128GB.

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 5020mAh kapaciteta što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije telefona koristi se punjač snage 18W uz Type C kabl. Redmi Note 9S poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Ekran je 6.67 inča rezolucije 2400×1080px uz IPS (LCD) matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 48Mpx, dok je selfi kamera 16Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Redmi Note 9S

Ovaj telefon je odličnih karakteristika i zaslužuje sve pohvale ako uzmemo u obzir njegovu pristupačnu cenu. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Redmi Note 9S, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš uređaj zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Xiaomi mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.