Xiaomi Redmi Note 8

Prikazani svi od ukupno 21 rezultata

  |  Xiaomi Redmi Note 8 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Xiaomi Redmi Note 8 je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u septembru 2019. godine. Predstavlja mobilni telefon odličnih karakteristika koje su u skladu sa njegovom veoma pristupačnom cenom.

Xiaomi Redmi Note 8 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Redmi Note 8 koristi Android 9.0 Pie operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u pet verzija RAM i interne memorije. Korisnici mogu odabrati neku od ovih opcija memorije: 3GB RAM 32GB, 4GB RAM 64GB, 6GB RAM 64GB, 4GB RAM 128GB ili 6GB RAM 128GB.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 4000mAh. Za punjenje baterije telefona koristi se punjač snage 18W uz Type C kabl. Redmi Note 8 poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Ekran je 6.3 inča rezolucije 2340×1080px uz IPS (LCD) matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 48Mpx, dok je selfi kamera 13Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Xiaomi Redmi Note 8

Ovaj telefon je sjajnih karakteristika, zaslužuje sve pohvale i u potpunosti je u skladu sa cenom po kojoj ga možete nabaviti. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Redmi Note 8, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš uređaj zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Xiaomi mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.