Xiaomi Redmi Note 10 Pro Max

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

  |  Xiaomi Redmi Note 10 Pro Max maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Xiaomi Redmi Note 10 Pro Max je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u martu 2021. godine. Predstavlja mobilni telefon izuzetno dobrih karakteristika Redmi Note serije.

Redmi Note 10 Pro Max karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Redmi Note 10 Pro Max koristi Android 11 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u tri verzije RAM i interne memorije. Korisnici mogu odabrati neku od ovih opcija memorije: 6GB RAM 64GB, 6GB RAM 128GB, i 8GB RAM 128GB.

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 5020mAh kapaciteta što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije telefona koristi se punjač snage 33W uz Type C kabl. Redmi Note 10 Pro poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

AMOLED ekran je 6.67 inča rezolucije 2400×1080px. Glavna kamera je 108Mpx, dok je selfi kamera 16Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Redmi Note 10 Pro Max

Ovaj telefon je fenomenalnih karakteristika i zaslužuje sve pohvale. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Redmi Note 10 Pro Max, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš uređaj zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Xiaomi mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.