Xiaomi Poco X3

Prikazani svi od ukupno 21 rezultata

  |  Xiaomi Poco X3 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Xiaomi Poco X3 je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u septembru 2020. godine. Predstavlja mobilni telefon veoma dobrih karakteristika koje su u skladu sa ovom klasom Xiaomi telefona.

Xiaomi Poco X3 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Poco X3 koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u više verzija RAM i interne memorije. Korisnicima su ponuđene sledeće opcije: 6GB RAM 64GB, 6GB RAM 128GB i 8GB RAM 128GB.

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 6000mAh što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije telefona koristi se punjač snage 33W uz Type C kabl. Poco X3 poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Ips LCD ekran je 6.67 inča rezolucije 2400×1080px. Glavna kamera je 64Mpx, dok je selfi kamera 20Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Xiaomi Poco X3

Ovaj telefon je odličnih karakteristika i zaslužuje sve pohvale. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Poco X3, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš uređaj zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Xiaomi mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.