Xiaomi Poco M3

Prikaz 1–21 od 22 rezultata

  |  Xiaomi Poco M3 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Xiaomi Poco M3 je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u novembru 2020. godine. Predstavlja mobilni telefon veoma dobrih karakteristika koje su u skladu sa ovom klasom Xiaomi telefona.

Xiaomi Poco M3 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Poco M3 koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u dve verzije RAM i interne memorije. Korisnicima su ponuđene sledeće opcije: 4GB RAM 64GB i 4GB RAM 128GB.

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 6000mAh što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije telefona koristi se punjač snage 18W uz Type C kabl. Poco M3 poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Ips LCD ekran je 6.53 inča rezolucije 2340×1080px. Glavna kamera je 48Mpx, dok je selfi kamera 8Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Xiaomi Poco M3

Ovaj telefon je izuzetno dobrih karakteristika i zaslužuje sve pohvale. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Poco M3, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš uređaj zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Xiaomi mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.