Xiaomi Mi 11

Prikazani svi od ukupno 16 rezultata

  |  Xiaomi Mi 11 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Xiaomi Mi 11 je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u januaru 2021. godine. Predstavlja mobilni telefon odličnih karakteristika koje su u skladu sa višom klasom Xiaomi telefona.

Xiaomi Mi 11 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Mi 11 koristi Android 11 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u tri verzije RAM i interne memorije. Korisnicima su ponuđene sledeće opcije: 8GB RAM 128GB, 8GB RAM 256GB i 12GB RAM 256GB.

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 4600mAh što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije telefona koristi se punjač snage 55W uz Type C kabl. Mi 11 poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

AMOLED ekran je 6.81 inča rezolucije 3200×1440px. Glavna kamera je 108Mpx, dok je selfi kamera 20Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Xiaomi Mi 11

Ovaj telefon je odličnih karakteristika i zaslužuje sve pohvale. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Mi 11, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš uređaj zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Xiaomi mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.