Xiaomi Mi 10T Lite

Prikaz 1–21 od 32 rezultata

  |  Xiaomi Mi 10T Lite maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Xiaomi Mi 10T Lite je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u oktobru 2020. godine. Predstavlja mobilni telefon odličnih karakteristika koje su u skladu sa Lite verzijom Mi 10T serije

Xiaomi Mi 10T Lite karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Mi 10T Lite koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u dve verzije RAM i interne memorije. Korisnicima su ponuđene sledeće opcije: 6GB RAM 64GB i 6GB RAM 128GB.

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 4820mAh što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije telefona koristi se punjač snage 33W uz Type C kabl. Mi 10T Lite poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

IPS LCD ekran je 6.67 inča rezolucije 2400×1080px. Glavna kamera je 64Mpx, dok je selfi kamera 16Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Mi 10T Lite

Ovaj telefon je odličnih karakteristika i zaslužuje sve pohvale. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Mi 10T Lite, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš uređaj zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Xiaomi mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.