Xiaomi Mi 10 Pro

Prikazani svi od ukupno 13 rezultata

  |  Xiaomi Mi 10 Pro maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Xiaomi Mi 10 Pro je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u februaru 2020. godine. Predstavlja mobilni telefon fenomenalnih karakteristika koje su u skladu sa najvišom klasom Xiaomi telefona.

Xiaomi Mi 10 Pro karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Mi 10 Pro koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u više verzija RAM i interne memorije. Korisnicima su ponuđene sledeće opcije: 8GB RAM 256GB, 12GB RAM 256GB i 12GB RAM 512GB.

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 4500mAh što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije telefona koristi se punjač snage 30W uz Type C kabl. Mi 10 Pro poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Super AMOLED (OLED) ekran je 6.67 inča rezolucije 2340×1080px. Glavna kamera je 108Mpx, dok je selfi kamera 20Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Mi 10 Pro

Ovaj telefon je najboljih mogućih karakteristika u ovoj klasi Xiaomi telefona i zaslužuje sve pohvale. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Mi 10 Pro, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš uređaj zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Xiaomi mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.