Xiaomi Mi 9

Prikazani svi od ukupno 8 rezultata

  | Xiaomi Mi 9 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Xiaomi Mi 9 telefon nove generacije je predstavljen krajem februara 2020. Ako posmatramo performanse ovog mobilnog uređaja, možem reći da je vodeći model sa nekim od najboljih tehničkih karakteristika. Ovaj mob, možda nije najnapredniji u oblasti inženjeringa mobilnih telefona, ali je Mi 9 nešto što je tome najbliže.

Karakteristike Mi 9 telefona

Ovaj Mobilni odlikuju vrhunski Qualcomm procesor, tri kamere, šesta generacija Corning Gorilla Glass koji se koristi za zaštitu ekrana a i Samsung-ov Super AMOLED ekran koji podržava HDR tehnologiju.

Dizajn je više nego dobar, prvo što se da primetiti jesu glatki oblici i zaobljene ivice kućišta. Bočne strane Xiaomi Mi 9 telefona zaista deluje upečatljivo.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Mi 9

Sada se postavlja pitanje, da li je ovaj telefon otporan na ogrebotine i padove? Nažalost nije. I pored svih neverovatnih sposobnosti ovog mobilnog uređaj, ipak zahteva zaštiti u obliku:  plastične ili silikonske maske ili ukoliko želite da budete baš sigurni. Onda je futrola na preklop od eko kože ili prave kože pravo rešenje u zaštiti vašeg mobilnog telefona.

Da biste zaštitili ekran visoke rezolucije, predlažemo vam zaštitno staklo, koje će ispuniti svrhu zaštite i stopiti se sa samim uređajem.