Xiaomi Mi Note 10

Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

  |  Xiaomi Mi Note 10 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Xiaomi Mi Note 10 je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u novembru 2019. godine. Predstavlja mobilni telefon odličnih karakteristika koje su u skladu sa višom klasom Xiaomi telefona.

Xiaomi Mi Note 10 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Mi Note 10 koristi Android 9.0 Pie operativni sistem sa opcijom nadogradnje na Android 10 verziju. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u jednoj verziji od 6GB RAM memorije i 128GB interne memorije

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 5260mAh što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije telefona koristi se punjač snage 30W uz Type C kabl. Mi Note 10 poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

AMOLED (OLED) ekran je 6.47 inča rezolucije 2340×1080px. Glavna kamera je 108Mpx, dok je selfi kamera 32Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Mi Note 10

Ovaj telefon je fenomenalnih karakteristika i zaslužuje sve pohvale. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Mi Note 10, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš uređaj zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Xiaomi mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.