Wiko Y80

Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

  |  Wiko Y80 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Wiko Y80 je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u aprilu 2019. godine. Predstavlja mobilni telefon solidnih karakteristika, izuzetno pristupačne cene koji je namenjen široj populaciji.

Wiko Y80 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Y80 mobilni telefon koristi Android 9.0 Pie operativni sistem. Kada je u pitanju RAM i interna memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u samo jednoj verziji od 2GB RAM i 16GB interne memorije.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 4000mAh što predstavlja prosek za ovu klasu telefona. Za punjenje baterije ovog uređaja koristi se punjač snage 5-10W uz microUSB kabl.

Ekran i kamera:

Ekran ovog telefona je 5.99 inča rezolucije 1440×720px uz IPS (LCD) matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 13Mpx, dok je selfi kamera 5Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Wiko Y80

Ovaj telefon je veoma dobrih karakteristika i zaslužuje pohvale ako uzmemo u obzir njegovu veoma niksu cenu. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje, oštećenja i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Y80, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš uređaj zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Wiko mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.