Wiko View 5 Plus

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

  |  Wiko View 5 Plus maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Wiko View 5 Plus je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u avgustu 2020. godine. Predstavlja mobilni telefon veoma dobrih karakteristika, pristupačne cene koji je namenjen široj populaciji.

Wiko View 5 Plus karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče View 5 Plus mobilni telefon koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju RAM i interna memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u samo jednoj verziji od 4GB RAM i 128GB interne memorije.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 5000mAh što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije ovog uređaja koristi se punjač snage 10W uz microUSB kabl.

Ekran i kamera:

Ekran ovog telefona je 6.55 inča rezolucije 1600×720px uz IPS (LCD) matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 48Mpx, dok je selfi kamera 8Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za View 5 Plus

Ovaj telefon je veoma dobrih karakteristika i zaslužuje pohvale ako uzmemo u obzir njegovu veoma povoljnu cenu. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje, oštećenja i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za View 5 Plus, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš uređaj zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Wiko mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.