Samsung S21

Prikaz 1–21 od 61 rezultat

  |  Samsung S21 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Samsung S21 je novi mobilni telefon za koji je u svetu predstavljen u januaru 2021. godine. Ovaj telefon spada u člana Samsung S serije koji nosi epitet više klase mobilnih telefona.

Samsung S21 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče S21 koristi Android 11 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u dve opcije. Korisnicima se nude sledeće kombinacije RAM i interne memorije: 8GB RAM 128GB i 12GB RAM 256GB.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 4000mAh. Za punjenje baterije Samsung S21 koristi se punjač snage 25W uz Type C kabl. Ovaj telefon poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Dynamic AMOLED ekran je 6.2 inča rezolucije 2400×1080px. Glavna kamera se sastoji od tri kamere sa po 12Mpx, 64Mpx i 12Mpx, dok je selfi kamera 10Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za S21

Ovaj telefon ima zaista sjajan izgled i odlične performanse što se očekuje od jednog člana S serije. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Samsung S21, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštiti na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Samsung mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.