Samsung S20 Ultra

Prikaz 1–21 od 42 rezultata

   | Maske i Futrole za Samsung S20 Ultra mobilni Telefon

Samsung S20 Ultra 5G u testu je pobio sve sumnje. Odličan u svim kategorijam: dosta veći displej, uparen sa vrhunskim performansama, odličnom izradom i odličnom kamerom. Ispunjavajući sve kriterije su S20 Ultra prikazali u najboljem svetlu. Trajanje baterija je vrlo dobra, ali smo ipak više očekivali od 5.000 mAh. Display radi izvrsno na 120 Hz. Samsung Galaxy S20 Ultra 5G je odličan uređaj koji podiže standard mobilnih telefona nove generacije.

Samsung Galaxy G988F je mobilni uređaj vrhunskih performansi izrade. To ne znači da  S20 Ultra postaje otporan na padove i ogrebotine. Za to postoji rešenje u obliku silikonske ili plastične maske ili futrole na preklop. Futrole i Maske idu u korak sa samim telefonom. Tako da zaštita za mobilne uređaje postaje sve bolja i pametnija.

Galaxy G988F zaštitna stakla

Dodatno nudimo zaštitna stakla za zakrivljene ekrane, koje su prava investicija u prevenciji od oštečenja vašeg S20 Ultra ekrana. Jer popravke telefona od preko 1000 EUR su veoma skupe. Zato vam nudimo kvalitetna stakla po pristupačnim cenama.

Opremi tvoj telefon na vreme i uživaj u njemu dugo.