Samsung S20 Plus

Prikaz 1–21 od 43 rezultata

  |  Samsung S20 Plus maske,  futrole i zaštitno staklo

Samsung S20 Plus je naslednik Galaxy S10 Plus iz 2019 godine. Samo što njegov naslednik Galaxy S20 Plus telefon nudi još veći ekran, bolje kamere, duži vek trajanja baterije i bržu 5G brzinu. Sve u svemu su njegove performanse nadjačale njegovog prethodnika.

„Plus“ više nije najveći i najbolji Samsung – ta titula sada pripada Galaxy S20 Ultra – ali S20 Plus i dalje nudi novitete kao što su 6.7 inči QHD ekran i brzina displeja od 120Hz. Ovo je dvostruko veća brzina na koju smo navikli od prethodnih Samsung mobilnih telefona i idealno je za brze igre i jednostavnije kretanje kroz Instagram i surfovanje vebom.

Galaxy G985F je mobilni uređaj vrhunskih performansi i izrade. To ne znači da S20 Plus postaje otporan na padove i ogrebotine. Za to postoji rešenje u obliku silikonske maske, plastične maske ili futrole na preklop od kože, eko kože ili štofa. Futrole i Maske idu u korak sa samim telefonom. Tako da zaštita za mobilne uređaje postaje sve bolja i pametnija.

Galaxy G985F zaštitna stakla

Dodatno nudimo zaštitna stakla za zakrivljene ekrane, koje su prava investicija u prevenciji od oštečenja vašeg S20 Plus ekrana. Jer popravke telefona novije generacije su veoma skupe. Zato vam nudimo kvalitetna stakla po pristupačnim cenama.

Opremi tvoj samsung telefon na vreme i uživaj dugo u njegovim performansama.