Samsung S20 FE

Prikaz 1–21 od 84 rezultata

  |  Samsung S20 FE maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Samsung S20 FE (Fan Edition) je mobilni telefon koji se pojavio na svetskom tržištu u oktobru 2020. godine. Predstavlja člana Samsung S20 serije koji spada u višu klasu mobilnih telefona.

Samsung S20 FE karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče S20 FE koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u tri opcije. Korisnicima se nude sledeće kombinacije RAM i interne memorije: 6GB RAM 128GB, 8GB RAM 128GB i 8GB RAM 256GB.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 4500mAh. Za punjenje baterije Samsung S20 FE koristi se punjač snage 25W uz Type C kabl. Ovaj telefon poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Super AMOLED ekran je 6.5 inča rezolucije 2400×1080px. Glavna kamera se sastoji od tri kamere sa po 12Mpx, dok je selfi kamera 32Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za S20 FE

Ovaj telefon ima prefinjen izgled i sjajne performanse što se očekuje od jednog člana S serije. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za S20 FE, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštiti na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Samsung mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.