Samsung Note 10 Lite (2020)

Prikazani svi od ukupno 18 rezultata

  |  Samsung Note 10 Lite maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Samsung Note 10 Lite je mobilni telefon koji se pojavio na svetskom tržištu u januaru 2020. godine. Predstavlja člana Samsung Note serije koji spada u srednju cenovnu klasu za razliku od Note 10 i Note 10 Plus. Prvi put je ostvarena namera Samsunga da jedan telefon Note serije približi široj populaciji.

Samsung Note 10 Lite karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Galaxy N770F koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u dve opcije. Korisnicima se nude sledeće kombinacije RAM i interne memorije: 6GB RAM 128GB i 8GB RAM 128GB.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 4500mAh. Za punjenje baterije Note 10 Lite koristi se punjač snage 25W uz Type C kabl. Ovaj telefon poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Super AMOLED (OLED) ekran je 6.7 inča rezolucije 2400×1080px. Glavna kamera se sastoji od tri kamere sa po 12Mpx, dok je selfi kamera 32Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Samsung Note 10 Lite

Ovaj telefon ima moderan izgled i sjajne performanse što se očekuje od jednog člana Note serije. Njegova pristupačnija cena omogućila je da on bude dostupan širokoj publici. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Note 10 Lite, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Samsung mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.