Samsung A52 (2021)

Prikaz 1–21 od 84 rezultata

  |  Samsung A52 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Samsung A52 je mobilni uređaj čija se najava i predstavljanje očekuju u martu 2021. godine. Ovaj uređaj poseduje odlične karakteristike koje mu daju kvalitet koji je u potpunosti u skladu sa njegovom očekivanom cenom.

Samsung A52 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče A52 koristi Android 11 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija postoji dve opcije kombinacije RAM i interne memorije. Korisnicima će A52 biti dostupan u sledećim varijantama: 6GB RAM 128GB i 8GB RAM 256GB.

Baterija:

Baterija ovog telefona je kapaciteta 4500mAh što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije telefona koristi se punjač snage 25W uz Type C kabl. A52 poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Super AMOLED ekran je 6.5 inča rezolucije 2400×1080px. Glavna kamera je 64Mpx, dok je selfi kamera 32Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Samsung A52

Ovaj telefon ima odličan dizajn i karakteristike i zaslužuje sve pohvale. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Samsung A52, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš uređaj zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Samsung mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.