Samsung A12 (2021)

Prikaz 1–21 od 68 rezultata

  | Samsung A12 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Samsung A12 je mobilni uređaj koji je najavljen u novembru 2020. godine. Očekuje se da će ovaj telefon biti na tržištu početkom 2021. godine. Ovaj uređaj poseduje odlične karakteristike koje mu daju kvalitet koji je u potpunosti u skladu sa njegovom cenom.

Samsung A12 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče A12 koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija postoji više opcija kombinacije RAM i interne memorije. Korisnicima je A12 dostupan u tri opcije: 3GB RAM 32GB, 4GB RAM 64GB, 6GB RAM 128GB.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 5000mAh što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije telefona koristi se punjač snage 15W uz Type C kabl. A12 poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

TFT ekran je 6.5 inča rezolucije 1560×720px. Glavna kamera je 48Mpx, dok je selfi kamera 8Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Samsung A12

Ovaj telefon ima odličan dizajn i karakteristike i zaslužuje sve pohvale. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Samsung A12, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš uređaj zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Samsung mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.