Samsung A41 (2020)

Prikaz 1–21 od 72 rezultata

  | Samsung A41 maske, futrole i zaštitna stakla

U maju 2020 je stiglo pojačanje iz Samsung Galaxy A Serije. Ova serija se nije samo pokazala kao veoma pristupačna nego i veoma popularna. Pored poznatih Samsung A modela pridružio se Samsung A41 model telefona.

Šta to poseduje Galaxy A415F model telefona?

Galaxy A41 je naslednik Galaxy A40 modela telefona. Samo što donosi novitete, kao što su veći ekran, trostruka zadnja kamera i senzor otiska prstiju ispod ekrana.

Galaxy A415F je opremljen sa 6,1-inčni Super AMOLED Infinity-U FHD+ ekranom u formatu od 20:9. Uz to ide MediaTek-ov Helio P65 čip. Integrisani 4 GB RAM-a odrađuje posao kao i 64 GB interne memorije. Bateriju od 3500 mAh koja podržava brzo punjenje od 15 W će vas neće ostaviti na cedilu.

Sve u svemu lep telefon, koji ispunjava standarde po pristupačnoj ceni.

Samsung A41 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Pored svih prednosti koje ima Galaxy A415F i ovom telefonu je potrebna odgovarajuća zaštita, koja će telefon sačuvati od ogrebotina ili ne daj bože većih havarija.

Zato u našoj ponudi možete pronaću najaktuelnije maske, futrole i zaštitna stakla na tržištu. Maske od silikona, plastike ili print maske, kao i futrole na preklop od eko kože, štofa ili plastike. Uz svaki stil ide i odgovarajuća zaštita, kao i odgovarajuće zaštitno staklo.

Zaštitite vaš Samsung A41 i zaboravite na kvarove, ogrebotine i havarije.

Ukoliko niste pronašli željeni proizvod, slobodno nas konaktirajte. Tu smo da pronađemo, posavetujemo i odgovorimo na vaša pitanja.