Samsung A31 (2020)

Prikaz 1–21 od 82 rezultata

  | Samsung A31 maske, futrole i zaštitna stakla

U junu 2020 je stiglo pojačanje iz Samsung Galaxy A Serije. Ova serija se nije samo pokazala kao veoma pristupačna nego i veoma popularna. Pored poznatih Samsung A modela pridružio se Samsung A31 model telefona.

Šta to poseduje Galaxy A315F model telefona?

Galaxy A315f iz 2020 je pristojan naslednik Galaxy A31 serije modela telefona. Samo što donosi novitete, kao što su ekran od 6.4 inči, trostruka zadnja kamera, RAM memorije od 4GB + 64 GB/128 GB, 2GHz Octa Core procesorom  i baterijom od svega 5000 mAh.

Sve u svemu kvalitetan telefon, koji ispunjava standarde po pristupačnoj ceni.

Samsung A31 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Pored svih prednosti koje ima Galaxy A315F i ovom telefonu je potrebna odgovarajuća zaštita, koja će telefon sačuvati od ogrebotina ili ne daj bože većih havarija.

Zato u našoj ponudi možete pronaću najaktuelnije maske, futrole i zaštitna stakla na tržištu. Maske od silikona, plastike ili print maske, kao i futrole na preklop od eko kože, prave kože, štofa ili plastike. Uz svaki stil ide i odgovarajuća zaštita, kao i odgovarajuće zaštitno staklo.

Zaštitite vaš Samsung A31 i zaboravite na kvarove, ogrebotine, havarije i skupe popravke.

Ukoliko niste pronašli željeni proizvod, slobodno nas konaktirajte. Tu smo da pronađemo, posavetujemo i odgovorimo na vaša pitanja.