Samsung A21s (2020)

Prikaz 1–21 od 90 rezultata

| Samsung A21s maske, futrole i zaštitna stakla

U junu 2020 je stiglo pojačanje iz Samsung Galaxy A Seriju.

Šta to poseduje Galaxy A217F model telefona?

Infinity-O displej u kombinaciji sa 6,5 inčnim prikazom u visokoj rezoluciji Samsung A21s u uređaje koji pružaju jedinstven vizuelni doživljaj. Bez obzira na to da li korisnici igraju igrice ili gledaju video snimke.

Mogućnosti trostruke kamere pokriva svačije potrebe. Glavna kamera od 48MP i ultraširoka kamera od 8MP omogućavaju snimanje i fotografisanje na profesionalnom nivou, dok.

I Galaxy A217F telefonom, korisnici mogu da provode mnogo vremena na mobu, zahvaljujući dugotrajnoj bateriji od 5000 mAh, a brzim punjenjem od 15W vaš uređaj je u kratko vreme ponovo spreman

Sve u svemu lep telefon, koji ispunjava visoke standarde po pristupačnoj ceni.

Samsung A21s maske, futrole i zaštitna stakla. Sve to na jednom mestu.
Pored svih prednosti koje ima Galaxy A217F i ovom mobilnom telefonu je potrebna odgovarajuća zaštita, koja će telefon sačuvati od ogrebotina ili ne daj bože većih havarija.

Zato u našoj ponudi možete pronaću najaktuelnije maske, futrole i zaštitna stakla na tržištu. Maske od silikona, plastike ili print maske, kao i futrole na preklop od eko kože, štofa ili plastike. Uz svaji prohtev ide i odgovarajuća zaštita, kao i odgovarajuće zaštitno staklo.

Zaštitite vaš Samsung A21s i zaboravite na kvarove, ogrebotine i havarije.

Ukoliko niste pronašli željeni proizvod, slobodno nas konaktirajte. Tu smo da pronađemo, posavetujemo i odgovorimo na vaša pitanja.