Samsung A11 (2020)

Prikazani svi od ukupno 20 rezultata

| Samsung A11 maske, futrole i zaštitna stakla

U 2020 je stiglo pojačanje iz Samsung Galaxy A Seriju.

Šta to poseduje Galaxy A115F model telefona?

Infinity-O displej u kombinaciji sa 6,4 inčnim prikazom u visokoj rezoluciji Samsung A11 je uređaj koji pruža jedinstven vizuelni doživljaj. Bez obzira na to da li korisnici igraju igrice ili gledaju video snimke.

Android 10 se može naći na verziji RAM/ROM: 2GB/32GB i 3GB/32GB memorije a CPU Octa-Core od 1-8 GHz pokreće sve željene aplikacije opušteno.

Galaxy A115F telefonom, korisnici mogu da provode mnogo vremena, zahvaljujući dugotrajnoj bateriji od 4000 mAh, a brzim punjenjem od 15W vaš uređaj je u kratko vreme ponovo spreman

Sve u svemu lep telefon, koji ispunjava visoke standarde po pristupačnoj ceni.

Samsung A11 maske, futrole i zaštitna stakla.

Sve to možete naći kod nas. Pored svih prednosti koje ima Galaxy A115F i ovom mobilnom telefonu je potrebna odgovarajuća zaštita, koja će telefon sačuvati od ogrebotina ili ne daj bože većih havarija.

Zato u našoj ponudi možete pronaću najaktuelnije maske, futrole i zaštitna stakla na našem tržištu. Maske od silikona, plastike ili print maske, kao i futrole na preklop od eko kože, štofa ili plastike. Uz svačiji prohtev ide i odgovarajuća zaštita, kao i odgovarajuće zaštitno staklo.

Zaštitite vaš Samsung A11 Galaxy A115F i zaboravite na kvarove, ogrebotine i havarije.

Ukoliko niste pronašli željeni proizvod, slobodno nas konaktirajte. Tu smo da pronađemo, posavetujemo i odgovorimo na vaša pitanja.