Samsung A01 Core

Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

  |  Samsung A01 Core maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Samsung A01 Core je mobilni telefon koji se pojavio na svetskom tržištu u julu 2020. godine. Ovaj uređaj poseduje dobre karakteristike koje su u potpunosti u skladu sa njegovom izuzetno povoljnom cenom.

Samsung A01 Core karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Galaxy A01 Core koristi Android 10 (Go Edition) operativni sistem. Kada je u pitanju memorija postoje dve kombinacije RAM i interne memorije za A01 Core: 1GB RAM 16GB i 2GB RAM 32GB.

Baterija:

Baterija telefona je skromnih 3000mAh kapaciteta što možemo uzeti za malu manu ovog uređaja. Za punjenje baterije A01 Core koristi se punjač snage 10W uz microUSB kabl.

Ekran i kamera:

Ekran je PLS TFT veličine 5.3 inča rezolucije 1480×720px. Glavna kamera je 8Mpx, dok je selfi kamera 5Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za A01 Core

Ovaj telefon ima dopadljiv dizajn, dobre karakteristike i zaslužuje pohvale ako uzmemo u obzir cenu po kojoj ga možete nabaviti. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Samsung A01 Core, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Samsung mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.