Samsung Galaxy A (2020)

  |  Samsung Galaxy A 2020 Serija

Svojom novom lansiranom serijom Samsung Galaxy A iz 2020, Samsung stvara pametne telefone, specifičnih karakteristika i cena. Cilj galaxy A serije je, da pokriva što je moguće širu masu i pre svega je usmerena prema mladima.

Samsung A serija namenjena za Gen-Z

Proizvođač ovde iznova i iznova govori o „Gen-Z“ ili „živoj generaciji“. Generacija korisnika koje rade mnoge raznolike svakodnevne stvari sa svojim mobilnim telefonom. Galaxy A serija iz 2020-te je kreirala ravnotežu između jeftinije i istovremeno inovativnije tehnologije i samim tim je kreirala pristupačnu cenu za kupce.

Svi aktuelni Galaxy A modeli nude određenu osnovnu opremu koja u samo maloj varijanti poseduje sve uređaje. Ovo uključuje, između ostalih, Android 9 Pie kao operativni sistem ili senzor otiska prsta, koji se nalazi na zadnjoj ili ispod displeja.

Maske & Futrole za Galaxy A (2020) seriju telefona

U okviru zaštite vašeg Galaxy A telefona iz 2020-te. Imamo široku ponudu maski i futrola, koje su namenjeni za ovu seriju pametnih telefona. Kao i što je telefon prikazan za svakodnevnu, raznoliku upotrebu i maske i futrole su isto u tom duhu. Odaberi tvoj model i uveri se sam.