Samsung A30s (2019)

Prikaz 1–21 od 38 rezultata

  |  Samsung A30s maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Samsung A30s je mobilni uređaj koji se pojavio na svetskom tržištu u septembru 2019. godine. Telefon poseduje odlične karakteristike koje mu daju kvalitet koji je u potpunosti u skladu sa njegovom cenom.

Samsung A30s karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Galaxy A307F koristi Android 9.0 Pie operativni sistem koji može biti nadograđen na Android 10 verziju. Kada je u pitanju memorija postoji više opcija kombinacije RAM i interne memorije. Korisnicima je A30s dostupan u tri opcije: 3GB RAM 32GB, 4GB RAM 64GB, 4GB RAM 128GB.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 4000mAh. Za punjenje baterije telefona koristi se punjač snage 15W uz Type C kabl. Galaxy A307F poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Super AMOLED (OLED) ekran je 6.4 inča rezolucije 1560×720px. Glavna kamera je 25Mpx, dok je selfi kamera 16Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Samsung A30s

Ovaj telefon ima odličan dizajn i karakteristike i zaslužuje pohvale u skladu sa cenom po kojoj ga možete nabaviti. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Samsung A30s, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Samsung mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.