Samsung A20e (2019)

Prikaz 1–21 od 43 rezultata

 | Samsung A20e maske, futrole i zaštitna stakla.

Samsung A20e mobilni telefon iz 2019-te je posebno razvijen za evropsko tržište. Namenjen je onima kojima je neophodan nešto kompaktniji model u odnosu na standardne uređaje u klasi. Time sufiks “e”, obeležava kompaktnost.

Treba reći da je reč o mobilnom veoma zanimljive specifikacije, koji nije baš standard za Samsung mobilne telefone. Cena Galaxy A202F telefona je vrlo pristupačna. Za te pare se dobija solidan i pouzdan telefon.

Galaxy A20e maske, futrole i zaštitna stakla. Sve to na jednom mestu.

Pored svih prednosti koje ima Galaxy A202F i ovom mobilnom telefonu je potrebna odgovarajuća zaštita, koja će telefon sačuvati od ogrebotina ili ne daj bože većih havarija.

Zato u našoj ponudi možete pronaću najaktuelnije maske, futrole i zaštitna stakla na tržištu. Maske od silikona, plastike ili print maske, kao i futrole na preklop od eko kože, štofa ili plastike. Uz svačiji prohtev ide i odgovarajuća zaštita, kao i odgovarajuće zaštitno staklo.

Zaštitite vaš Samsung A20e i zaboravite na kvarove, ogrebotine i havarije.

Ukoliko niste pronašli željeni proizvod, slobodno nas konaktirajte. Tu smo da pronađemo, posavetujemo i odgovorimo na vaša pitanja.