Samsung A10s (2019)

Prikazani svi od ukupno 14 rezultata

  |  Samsung A10s maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Samsung A10s je mobilni telefon koji se pojavio na svetskom tržištu u avgustu 2019. godine. Ovaj uređaj poseduje odlične karakteristike koje su u potpunosti u skladu sa njegovom veoma povoljnom cenom.

Samsung A10s karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Galaxy A107F koristi Android 9.0 Pie operativni sistem koji može biti nadograđen na Android 10 verziju. Kada je u pitanju memorija postoje dve kombinacije RAM i interne memorije za A10s: 2GB RAM 32GB i 3GB RAM 32GB.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 4000mAh što predstavlja prosek za ovu klasu telefona. Za punjenje baterije ovog uređaja koristi se punjač snage 10W uz microUSB kabl.

Ekran i kamera:

IPS (LCD) ekran je 6.2 inča rezolucije 1520×720px. Glavna kamera je 13Mpx, dok je selfi kamera 8Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Samsung A10s

Ovaj telefon ima odličan dizajn i karakteristike i zaslužuje pohvale u skladu sa cenom po kojoj ga možete nabaviti. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Samsung A10s, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Samsung mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.