Realme C11

Prikaz 1–21 od 23 rezultata

  |  Realme C11 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Realme C11 je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u julu 2020. godine. Predstavlja mobilni telefon dobrih karakteristika koje su u potpunosti u skladu sa njegovom veoma pristupačnom cenom.

Realme C11 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče ovaj Realme mobilni telefon koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju RAM i interna memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u dve verzije: 2GB RAM 32GB i 3GB RAM 32GB.

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 5000mAh kapaciteta što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije ovog uređaja koristi se punjač snage 10W uz Micro USB kabl.

Ekran i kamera:

Ekran ovog telefona je 6.5 inča rezolucije 1560×720px uz IPS (LCD) matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 13Mpx, dok je selfi kamera 5Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Realme C11

Ovaj telefon je sasvim dobrih karateristika ako uzmemo u obzir njegovu veoma povoljnu cenu. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje, oštećenja i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Realme C11, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš uređaj zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Realme mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.