Realme 7

Prikaz 1–21 od 25 rezultata

  |  Realme 7 maske, futrole i zaštitna stakla 

Realme 7 je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u novembru 2020. godine. Predstavlja mobilni telefon odličnih karakteristika. U skladu sa njegovom cenom i performansama možemo ovaj telefon svrstati u srednju klasu mobilnih uređaja.

Realme 7 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče ovaj mobilni telefon koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju RAM i interna memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u dve verzije: 6GB RAM 128GB i 8GB RAM 128GB.

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 5000mAh kapaciteta što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije ovog uređaja koristi se punjač snage 30W uz Type C kabl. Ovaj uređaj poseduje sposobnost brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Ekran ovog telefona je 6.5 inča rezolucije 2400×1080px uz IPS (LCD) matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 48Mpx, dok je selfi kamera 16Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Realme 7

Ovaj telefon je odličnih karakteristika i zaslužuje sve pohvale. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje, oštećenja i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Realme 7, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš uređaj zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Realme mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.