OnePlus Nord

Prikazani svi od ukupno 14 rezultata

  |  OnePlus Nord maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

OnePlus Nord je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u avgustu 2020. godine. Predstavlja mobilni telefon odličnih karakteristika koje su u skladu sa ovom klasom OnePlus telefona.

OnePlus Nord karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Nord koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u više opcija. Korisnicima su dostupne sledeće opcije RAM i interne memorije: 6GB RAM 64GB, 8GB RAM 128GB ili 12GB RAM 256GB.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 4115mAh. Za punjenje baterije telefona Nord koristi se punjač snage 30W uz Type C kabl. Ovaj uređaj poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Fluid AMOLED ekran je 6.44 inča rezolucije 2400×1080px . Glavna kamera je 48Mpx, dok je selfi kamera 32Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za OnePlus Nord

Ovaj telefon poseduje savremen, jako lep dizajn, odlične performanse i zaslužuje sve pohvale za predstavnika svoje klase. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Nord, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj OnePlus mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.