OnePlus Nord N100

Prikaz 1–21 od 22 rezultata

  |  OnePlus Nord N100 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

OnePlus Nord N100 je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u novembru 2020. godine. Predstavlja mobilni telefon odličnih karakteristika koje su u skladu sa ovom klasom OnePlus telefona.

OnePlus Nord N100 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Nord N100 koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u jednoj opciji RAM i interne memorije, a to je 4GB RAM 64GB.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 5000mAh što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije telefona Nord N100 koristi se punjač snage 18W uz Type C kabl. Ovaj uređaj poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

IPS LCD ekran je 6.52 inča rezolucije 1600×720px . Glavna kamera je 13Mpx, dok je selfi kamera 8Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za OnePlus Nord N100

Ovaj telefon poseduje savremen, jako lep dizajn, odlične performanse i zaslužuje sve pohvale za predstavnika svoje klase. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Nord N100, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj OnePlus mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.