OnePlus Nord N10

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

  |  OnePlus Nord N10 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

OnePlus Nord N10 je mobilni uređaj koji se na svetskom tržištu pojavio u novembru 2020. godine. Predstavlja mobilni telefon odličnih karakteristika koje su u skladu sa ovom klasom OnePlus telefona.

OnePlus Nord N10 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Nord N10 koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija telefona ovaj uređaj je dostupan u jednoj opciji RAM i interne memorije, a to je 6GB RAM 128GB.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 4300mAh što predstavlja prosek za ovu klasu telefona Za punjenje baterije telefona Nord N10 koristi se punjač snage 30W uz Type C kabl. Ovaj uređaj poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

IPS LCD ekran je 6.49 inča rezolucije 2400×1080px. Glavna kamera je 64Mpx, dok je selfi kamera 16Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za OnePlus Nord N10

Ovaj telefon poseduje moderan, izuzetno lep dizajn, odlične performanse i zaslužuje sve pohvale za predstavnika svoje klase. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Nord N10, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj OnePlus mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.