OnePlus

|  OnePlus maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

OnePlus Technology (Shenzhen),  brend koji je poznat pod imenom OnePlus ili 1+. Radi se o kineskom proizvođaču pametnih telefona sa sedištem u Šenženu, Guangdong. Osnovali su je Pete Lau i Carl Pei u decembru 2013.

Kompanija zvanično opslužuje veliki broj zemalja, a sada smo i mi, balkanske zemlje na spisku. 1+  je posvećen tome da korisnicima pruži uzbudljive i osvežavajuće doživljaje novim brendom pametnih telefona.

Nov početak za 1+

Od 2020 je kompanija oglasila da se vraća korenima, podvlače crtu i okreću svoju proizvodnju inovativnim tehnologijama i izvrsnom izradom po pristupačnim cenama. Što znači da možemo da očekujemo novitete u domenu pamatnih telefona i razvitak AR Tehnologije

AR (augmented reality) – proširena stvarnost. 

Ova vrsta tehnologije koja polako nalazi svoj put putem aplikacije u naše mobilne uređaje, će proširiti naši virtualnu stvarnost. Budućnost će pokazati, koliko će nam AR služiti.

Zaštiti tvoj OnePlus mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a ili telefonski.