Nokia 5.4

Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

  |  Nokia 5.4 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Nokia 5.4 je mobilni telefon Nokia 5 serije koji se pojavio na svetskom tržištu u decembru 2020. godine. Ovaj uređaj poseduje veoma dobre karakteristike koje su u potpunosti u skladu sa njegovom pristupačnom cenom.

Nokia 5.4 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče ovaj telefon koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija postoji više opcija kod izbora memorije za ovaj uređaj. Korisnicima su dostupne sledeće kombinacije RAM i interne memorije: 4GB RAM 64GB, 6GB RAM 64GB i 4GB RAM 128GB.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 4000mAh što predstavlja prosek za ovu klasu telefona. Za punjenje baterije Nokia 5.4 koristi se punjač snage 10W uz Type C kabl.

Ekran i kamera:

Ekran je 6.39 inča rezolucije 1560×720px uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 48Mpx, dok je selfi kamera 16Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Nokia 5.4

Ovaj telefon ima moderan izgled, veoma dobre performanse i zaslužuje pohvale za klasu telefona kojoj pripada. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za 5.4, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Nokia mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.