Nokia 3.4

Prikazani svi od ukupno 16 rezultata

  |  Nokia 3.4 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Nokia 3.4 je mobilni telefon Nokia 3 serije koji se pojavio na svetskom tržištu u oktobru 2020. godine. Ovaj uređaj poseduje veoma dobre karakteristike koje su u potpunosti u skladu sa njegovom veoma povoljnom cenom.

Nokia 3.4 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče ovaj telefon koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija postoji više opcija kod izbora memorije za ovaj uređaj. Korisnicima su dostupne sledeće kombinacije RAM i interne memorije: 3GB RAM 32GB, 3GB RAM 64GB i 4GB RAM 64GB.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 4000mAh što predstavlja prosek za ovu klasu telefona. Za punjenje baterije ovog uređaja koristi se punjač snage 10W uz Type C kabl.

Ekran i kamera:

Ekran je 6.39 inča rezolucije 1560×720px uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 13Mpx, dok je selfi kamera 8Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Nokia 3.4

Ovaj telefon ima moderan izgled, veoma dobre performanse i zaslužuje pohvale za klasu telefona kojoj pripada. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Nokia 3.4, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Nokia mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.