Nokia 2.4

Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

  |  Nokia 2.4 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Nokia 2.4 je mobilni telefon koji se pojavio na svetskom tržištu u septembru 2020. godine. Ovaj uređaj poseduje veoma dobre karakteristike koje su u potpunosti u skladu sa njegovom povoljnom cenom.

Nokia 2.4 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče ovaj uređaj koristi Android 10 operativni sistem koji može biti nadograđen na planiranu Android 11 verziju. Kada je u pitanju memorija postoje dve opcije memorije za ovaj uređaj, a to su 2GB RAM 32GB i 3GB RAM 64GB.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 4500mAh što je odlično za ovu klasu telefona. Za punjenje baterije ovog telefona koristi se punjač snage 10W uz microUSB kabl.

Ekran i kamera:

IPS (LCD) ekran je 6.5 inča rezolucije 1600×720px. Glavna kamera je 13Mpx, dok je selfi kamera 5Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Nokia 2.4

Ovaj telefon ima savremen izgled, solidne performanse i karakteristike i veoma pristupačnu cenu koja nam govori da je namenjen širokoj populaciji. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za Nokia 2.4, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Nokia mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.