Nokia 2.3

Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

  |  Nokia 2.3 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Nokia 2.3 je mobilni telefon koji se pojavio na svetskom tržištu u decembru 2019. godine. Ovaj uređaj poseduje veoma dobre karakteristike koje su u potpunosti u skladu sa njegovom veoma povoljnom cenom.

Nokia 2.3 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče ovaj telefon koristi Android 9.0 Pie operativni sistem koji može biti nadograđen na Android 10 verziju. Kada je u pitanju memorija postoji samo jedna opcija memorije za ovaj uređaj, a to je 2GB RAM memorije i 32GB interne memorije.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 4000mAh što predstavlja prosek za ovu klasu telefona. Za punjenje baterije Nokia 2.3 koristi se punjač snage 10W uz microUSB kabl.

Ekran i kamera:

IPS (LCD) ekran je 6.2 inča rezolucije 1520×720px. Glavna kamera je 13Mpx, dok je selfi kamera 8Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Nokia 2.3

Ovaj telefon ima moderan izgled, dobre performanse i karakteristike i veoma pristupačnu cenu koja nam govori da je namenjen širokoj populaciji. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za 2.3, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Nokia mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.