Motorola One Fusion

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

  |  Motorola One Fusion maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Motorola One Fusion je novi mobilni telefon One serije koji se pojavio na svetskom tržištu u julu 2020. godine. Ovaj uređaj poseduje veoma dobre performanse koje su u skladu sa cenom po kojoj ga možete nabaviti.

Motorola One Fusion karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče One Fusion koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija uređaja ovaj telefon je dostupan u dve opcije RAM i interne memorije, a to su 4GB RAM 64GB i 4GB RAM 128GB.

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 5000mAh što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije One Fusion koristi se punjač snage 10W uz Type C kabl.

Ekran i kamera:

Ekran je 6.5 inča rezolucije 1600×720px uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 48Mpx, dok je selfi kamera 8Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Motorola One Fusion

Ovaj telefon ima moderan izgled, veoma dobre performanse i zaslužuje pohvale za klasu telefona kojoj pripada. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za One Fusion, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Motorola mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.