Motorola Moto G9 Power

Prikaz 1–21 od 24 rezultata

  |  Motorola Moto G9 Power maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Motorola Moto G9 Power je novi mobilni telefon Moto G serije koji se pojavio na svetskom tržištu u decembru 2020. godine. Ovaj uređaj poseduje zaista odlične karakteristike.

Motorola Moto G9 Power karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Moto G9 Power koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija uređaja ovaj telefon je dostupan samo u jednoj opciji RAM i interne memorije, a to je 4GB RAM 128GB.

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 6000mAh kapaciteta što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije Moto G9 Power koristi se punjač snage 20W uz Type C kabl. Ovaj uređaj poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Ekran je 6.8 inča rezolucije 1640×720px uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 64Mpx, dok je selfi kamera 16Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Moto G9 Power

Ovaj telefon ima savremen izgled, odlične performanse i zaslužuje pohvale za klasu telefona kojoj pripada. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za  Moto G9 Power, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Motorola mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.