Motorola Moto G9 Play

Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

  |  Motorola Moto G9 Play maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Motorola Moto G9 Play je novi mobilni telefon Moto G serije koji se pojavio na svetskom tržištu u avgustu 2020. godine. Ovaj uređaj poseduje zaista odlične karakteristike.

Motorola Moto G9 Play karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Moto G9 Play koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija uređaja ovaj telefon je dostupan samo u jednoj opciji RAM i interne memorije, a to je 4GB RAM 64GB.

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 5000mAh kapaciteta što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije Moto G9 Play koristi se punjač snage 20W uz Type C kabl. Ovaj uređaj poseduje opciju brzog punjenja baterije (fast charging).

Ekran i kamera:

Ekran je 6.5 inča rezolucije 1600×720px uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 48Mpx, dok je selfi kamera 8Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Moto G9 Play

Ovaj telefon ima moderan izgled, sjajne performanse i zaslužuje pohvale za klasu telefona kojoj pripada. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za  Moto G9 Play, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Motorola mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.