Motorola Moto G8

Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

  |  Motorola Moto G8 maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Motorola Moto G8 je novi mobilni telefon Moto G serije koji se pojavio na svetskom tržištu u martu 2020. godine. Ovaj uređaj poseduje veoma dobre performanse koje su u skladu sa cenom po kojoj ga možete nabaviti.

Motorola Moto G8 karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Moto G8 koristi Android 10 operativni sistem. Kada je u pitanju memorija uređaja ovaj telefon je dostupan samo u jednoj opciji RAM i interne memorije, a to je 4GB RAM 64GB.

Baterija:

Baterija telefona je kapaciteta 4000mAh što predstavlja prosek za ovu klasu telefona. Za punjenje baterije Moto G8 koristi se punjač snage 10W uz Type C kabl.

Ekran i kamera:

Ekran je 6.4 inča rezolucije 1560×720px uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 16Mpx, dok je selfi kamera 8Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Motorola Moto G8

Ovaj telefon ima dopadljiv moderan izgled, veoma dobre performanse i zaslužuje pohvale za klasu telefona kojoj pripada. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za  Moto G8, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Motorola mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.