Motorola Moto G8 Power Lite

Prikazani svi od ukupno 11 rezultata

  |  Motorola Moto G8 Power Lite maske, futrole i zaštitna stakla na jednom mestu

Motorola Moto G8 Power Lite je novi mobilni telefon Moto G serije koji se pojavio na svetskom tržištu u aprilu 2020. godine. Kao što sam naziv modela kaže predstavlja (lite) slabiju i cenovno pristupačniju verziju G8 Power Motorole.

Motorola Moto G8 Power Lite karakteristike?

Softver i memorija:

Što se softvera tiče Moto G8 Power Lite koristi Android 9.0 Pie operativni sistem. Kada je u pitanju memorija uređaja ovaj telefon je dostupan samo u jednoj opciji RAM i interne memorije, a to je 4GB RAM 64GB.

Baterija:

Baterija telefona je odličnih 5000mAh kapaciteta što će se svideti mnogim korisnicima. Za punjenje baterije Moto G8 Power Lite koristi se punjač snage 10W uz microUSB kabl.

Ekran i kamera:

Ekran je 6.5 inča rezolucije 1600×720px uz IPS LCD matricu pojačanog kontrasta i izražajnih boja. Glavna kamera je 16Mpx, dok je selfi kamera 8Mpx.

Maske, futrole i zaštita ekrana za Moto G8 Power Lite

Ovaj telefon ima dopadljiv izgled, dobre performanse i zaslužuje pohvale za klasu telefona kojoj pripada. Nažalost ni ovaj telefon nije otporan na habanje i ogrebotine. Zbog toga smo za Vas spremili ponudu aktuelnih zaštita koje su dostupne na našem tržištu. Maske za  Moto G8 Power Lite, preklopne futrole i zaštitna stakla će Vaš telefon zaštititi na najbolji mogući način.

Zaštiti tvoj Motorola mobilni telefon na najbolji način po pristupačnim cenama i zaboravi na havarije, ogrebotine i skupe popravke.

Ukoliko niste uspeli da nađete željeni proizvod ili imate pitanje, tu smo da Vam pomognemo ili da Vas posavetujemo. Kontaktirajte nas putem telefona, WhatsApp-a, Viber-a, e-mail-a itd.